SLS BV
Werkzaam in Utrecht!
 

Snelle & vakkundige Loodgieter service in Utrecht

Woont u in Utrecht of omgeving en heeft u een loodgieter nodig? Door SLS BV wordt u vakkundig geholpen. Onze loodgieters zijn goed opgeleid en hebben al vele jaren ervaring op hun naam staan. Wanneer u te maken krijgt met een lekkage of ander spoedprobleem kunt u ons 24 uur per dag bereiken. Veel problemen kunnen wij nog dezelfde dag verhelpen door onze goed uitgeruste wagens.
 

Waarom onze Loodgieters?

 • 24-uurs Loodgieter service
 • Goede prijs/kwaliteitsverhouding
 • Lekkages snel verholpen
 • Deskundig en goed opgeleid personeel
 • Advies afgestemd op uw wensen

Direct de juiste specialist

Vakkundige hulp is dichtbij

Bij problemen met sanitair of leidingwerk staan wij voor uw klaar. Onze vakmensen staan paraat met advies en vakmanschap. Van verhelpen van lekkages tot reparaties van gasleidingen, ze helpen u veilig, snel en professioneel!


Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Waterlekkage

Waterlekkage

Wanneer u te maken krijgt met een lekkage in uw leidingwerk is het zaak dit zo snel mogelijk te laten verhelpen. Een waterlekkage kan namelijk vervelende gevolgen hebben zoals vochtplekken, schimmel en houtrot. In Utrecht en omgeving zijn wij uw loodgieter voor het snel en vakkundig verhelpen van lekkages. Wanneer u zit met een gesprongen waterleiding of een andere lekkage die met spoed moet worden verholpen kunt u 24 uur per dag, 7 dagen per week rekenen op onze loodgieters. Wij verhelpen o.a. de volgende lekkages:

 • Waterleiding
 • CV en verwarming
 • Afvoerleiding
 • Toilet en badkamer
 • Plafond
 • Kelder

Gaslekkage

Gaslekkage

Een gaslekkage kan zeer gevaarlijk zijn. Wanneer gas uit een leiding kan ontsnappen ontstaat de kans op verstikking en ontploffing. Ruikt u een gaslucht in huis? Schakel dan zo snel mogelijk een vakman in om te detecteren of er sprake is van een gaslek in uw woning. Onze loodgieters staan 24 uur per dag paraat om uw gaslekkage vakkundig te verhelpen. Verder kunt u het best zo snel mogelijk de volgende maatregelen nemen: 1. Open alle ramen en deuren 2. Sluit de hoofdkraan van de gasmeter in uw meterkast 3. Gebruik geen vuur en steek ook geen sigaret op in huis

Leidingwerk

Leidingwerk

Ook voor alles op het gebied van leidingwerk kunt u bij ons terecht. Wij doen zowel het aanleggen als het vervangen, renoveren en verleggen van leidingen. Heeft u een nieuwbouw woning gekocht en moeten al het leidingwerk nog gelegd worden? Krijgt u een nieuwe keuken en moet de waterleiding een stukje verlegd worden of misschien wel een nieuwe ketel waarbij de gasleiding vervangen moet worden? SLS BV doet het allemaal! Wij vinden het belangrijk professioneel en kwalitatief werk af te leven. Al onze loodgieters werken snel, nauwkeurig en vakkundig en kunnen de volgende typen leidingen bij u aanleggen, renoveren, vervangen of verleggen:

 • Waterleidingen
 • Verwarming- en CV leidingen
 • Afvoerleidingen
 • Gasleidingen

Sanitair

Sanitair

SLS BV is uw installatiebedrijf in Utrecht. Of uw stortbak nu blijft doorlopen, u het toilet wilt vervangen of een complete badkamer wilt installeren. Onze loodgieters hebben reeds vele jaren ervaring met alles op het gebied van sanitair. Vele toiletten, douches en wasbakken zijn al door hun handen gegaan. Bijna alle problemen weten wij direct voor u te verhelpen. Ook kunnen wij u helpen met het kiezen van de juiste wc pot of douchebak wanneer u nog geen keuze heeft kunnen maken voor uw nieuwe badkamer. Voor alles op het gebied van wc’s, sanitair en badkamers neemt u dus contact op met uw specialist in Utrecht. Van reparatie tot renovatie tot complete installatie!

Loodgietersservice

24-uurs Spoedservice

Zit u met een spoedprobleem aan uw leidingwerk? U kunt 24 uur per dag, 7 dagen per week op onze loodgieters rekenen. Of het nu ochtend, middag, avond, weekend of een feestdag is, wij zijn er om uw problemen zo snel mogelijk te verhelpen. Of uw wc nou blijft doorlopen, u een gaslucht ruikt of een waterleiding gesprongen is. Wij snappen dat dit vervelend is en het ook nare gevolgen kan hebben voor u of uw woning. Onze loodgieters proberen altijd zo snel mogelijk ter plaatse te zijn.

 

Over Allfree

Deze website wordt u aangeboden door Allfree BV. Wij brengen u op eenvoudige wijze in contact met vakmensen die paraat staan met specialistische dienstverlening. Afspraken over de uitvoering en kosten van uw klus lopen buiten ons om. Wij brengen u dan ook geen extra kosten in rekening.

Contactgegevens

 • SLS BV
Jagerlaan 35
3701XH Zeist
KVK-nummer: 80328032
Werkzaam in regio Utrecht

Offerte aanvragen

Graag eerst een offerte voor u een afspraak maakt? Of wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Vul dan ons offerte formulier in. Onze loodgieters nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

shortcodeCommand = [bono_form adwords=1047662188 sbsite_id=3250]
Ochtend
Middag
Avond