Onze loodgieters
helpen u graag verder
 

Snel en vakkundig geholpen

Wij beschikken over een landelijk netwerk van loodgieters. Onze servicecenter medewerkers zoeken voor u naar de dichtstbijzijnde beschikbare professional die ook daadwerkelijk uw klus uit kan & wil voeren. Zo voorkomt u onnodig zoeken. U maakt zelf de afspraak.
 

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Landelijk aangesloten loodgieters

Bent u op zoek naar een geschikte professional die werkzaam in Groningen?
Wij brengen u graag in contact met de meest geschikte specialist voor uw opdracht.

Waterlekkage

Waterlekkage

Wanneer u te maken krijgt met een lekkage in uw leidingwerk is het zaak dit zo snel mogelijk te laten verhelpen. Een waterlekkage kan namelijk vervelende gevolgen hebben zoals vochtplekken, schimmel en houtrot. In Groningen en omgeving zijn wij uw loodgieter voor het snel en vakkundig verhelpen van lekkages. Wanneer u zit met een gesprongen waterleiding of een andere lekkage die met spoed moet worden verholpen kunt u 24 uur per dag, 7 dagen per week rekenen op onze loodgieters. Wij verhelpen o.a. de volgende lekkages:

 • Waterleiding
 • CV en verwarming
 • Afvoerleiding
 • Toilet en badkamer
 • Plafond
 • Kelder

Gaslekkage

Gaslekkage

Een gaslekkage kan zeer gevaarlijk zijn. Wanneer gas uit een leiding kan ontsnappen ontstaat de kans op verstikking en ontploffing. Ruikt u een gaslucht in huis? Schakel dan zo snel mogelijk een vakman in om te detecteren of er sprake is van een gaslek in uw woning. Onze loodgieters staan 24 uur per dag paraat om uw gaslekkage vakkundig te verhelpen. Verder kunt u het best zo snel mogelijk de volgende maatregelen nemen: 1. Open alle ramen en deuren 2. Sluit de hoofdkraan van de gasmeter in uw meterkast 3. Gebruik geen vuur en steek ook geen sigaret op in huis

Leidingwerk

Leidingwerk

Ook voor alles op het gebied van leidingwerk kunt u bij ons terecht. Wij doen zowel het aanleggen als het vervangen, renoveren en verleggen van leidingen. Heeft u een nieuwbouw woning gekocht en moeten al het leidingwerk nog gelegd worden? Krijgt u een nieuwe keuken en moet de waterleiding een stukje verlegd worden of misschien wel een nieuwe ketel waarbij de gasleiding vervangen moet worden? MYGO | Loodgieter doet het allemaal! Wij vinden het belangrijk professioneel en kwalitatief werk af te leven. Al onze loodgieters werken snel, nauwkeurig en vakkundig en kunnen de volgende typen leidingen bij u aanleggen, renoveren, vervangen of verleggen:

 • Waterleidingen
 • Verwarming- en CV leidingen
 • Afvoerleidingen
 • Gasleidingen

Sanitair

Sanitair

MYGO | Loodgieter is uw installatiebedrijf in Groningen. Of uw stortbak nu blijft doorlopen, u het toilet wilt vervangen of een complete badkamer wilt installeren. Onze loodgieters hebben reeds vele jaren ervaring met alles op het gebied van sanitair. Vele toiletten, douches en wasbakken zijn al door hun handen gegaan. Bijna alle problemen weten wij direct voor u te verhelpen. Ook kunnen wij u helpen met het kiezen van de juiste wc pot of douchebak wanneer u nog geen keuze heeft kunnen maken voor uw nieuwe badkamer. Voor alles op het gebied van wc’s, sanitair en badkamers neemt u dus contact op met uw specialist in Groningen. Van reparatie tot renovatie tot complete installatie!

Loodgietersservice

24-uurs Spoedservice

Zit u met een spoedprobleem aan uw leidingwerk? U kunt 24 uur per dag, 7 dagen per week op onze loodgieters rekenen. Of het nu ochtend, middag, avond, weekend of een feestdag is, wij zijn er om uw problemen zo snel mogelijk te verhelpen. Of uw wc nou blijft doorlopen, u een gaslucht ruikt of een waterleiding gesprongen is. Wij snappen dat dit vervelend is en het ook nare gevolgen kan hebben voor u of uw woning. Onze loodgieters proberen altijd zo snel mogelijk ter plaatse te zijn.

 

Over Allfree

Deze website wordt u aangeboden door Allfree BV. Wij brengen u op eenvoudige wijze in contact met vakmensen die paraat staan met specialistische dienstverlening. Afspraken over de uitvoering en kosten van uw klus lopen buiten ons om. Wij brengen u dan ook geen extra kosten in rekening.

Contactgegevens

 • Bij Allfree aangesloten loodgieters
Hoofdvestiging Allfree B.V.
Nieuwe Boteringestraat 28
9712 PM Groningen

Onze vakmannen zijn ook werkzaam in Groningen

Offerte aanvragen

Graag eerst een offerte voor u een afspraak maakt? Of wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Vul dan ons offerte formulier in. Onze loodgieters nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Ochtend
Middag
Avond